alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Fodervärd till mitt lilla hjärta sökes

  • Fodervärd till mitt lilla hjärta sökes
  • Fodervärd till mitt lilla hjärta sökes
  • Fodervärd till mitt lilla hjärta sökes
Det är med ett tungt hjärta och gråten i halsen som jag skriver detta inlägg.. Tyvärr så måste jag hitta ett nytt hem till mitt lilla hjärta som bara är 10 månader gammal då min livsstil inte går ihop med den hund han blivit.

Leo föddes i San Diego 3 December 2018 och följde med mig hem till Sverige i somras och tyvärr är hundar inte lika accepterade här så jag kan inte ta med honom överallt som jag gjorde där borta.
Han var lika stor som min hand när jag fick honom och det var sagt att han är en inomhus hund, men han växte på sig och blev en riktig energibomb som behöver långa promenader i skogen och mycket stimulans. Jag ser på honom att han inte mår bra av att vara inomhus så mycket som han tyvärr har fått vara nu, så för hans bästa behöver han komma till ett nytt hem som kan ge honom den tid och energi han kräver.

Bor du på landet, har nära till skog och natur eller helt enkelt gillar att vara i naturen och vill ha en liten skogsmulle med dig? Då är han perfekt för dig!

Han är väldigt smart och lättlärd, tog inte lång tid att lära honom enkla kommandon så som "sitt" "ligg" "stanna" "nej" "high-five" "vänta" "varsågod" men han förstår såklart betydligt mer än så! Han kan säkert bli en extremt duktig agility hund då han tycker det är väldigt kul att följa mig och när jag ber honom hoppa upp och ner på bänkar osv ute på promenader.

Han går bra med alla goldens, men har svårt för andra hundar och har alltid varit väldigt nervös kring hundar då han blev påhoppad av en hund som liten, men med tid och tålamod så kan han absolut tränas till att vara lugn runt andra hundar med, jag har själv bara inte haft tid eller möjlighet att öva på det.

Är du Leo´s nya husse/matte? Tveka inte att höra av dig för mer information/videos!

Min prioritering är att han hamnar hos någon som kan ge honom den tid och stimulans han behöver och vill absolut inte ha några pengar för det, jag vill bara att han ska må bra!
7 oktober

Östhammartorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information