Körkort Östhammar

Dags för körkort? Välkommen till Connys Trafikskola -din lokala trafikskola i Östhammar. Connys Trafikskola visar vägen till en grundlig handledarutbildning och gedigen trafikutbildning för personbil, tunga fordon samt erbjuder finansiering och intensivkurs av samtliga utbildningar. Ta ditt körkort hos oss!

Körkort Östhammar | Connys Trafikskola

Välkommen till Connys Trafikskola!

Dags för Körkort ?

Connys Trafikskola visar vägen till en grundlig handledarutbildning och gedigen trafikutbildning för personbil, tunga fordon samt erbjuder finansiering och intensivkurs av samtliga utbildningar.

Här får du en trafikutbildning som matchar dina önskemål och förkunskaper. Körkortet är en självklar del av vardagslivet och ofta kan arbetsgivaren kräva att de anställda har körkort.


Bilen ger dig också en rörelsefrihet och kan bidra till att göra din fritid mer händelserik. Genom vår utbildning med specialutrustade övningsbilar, får du en gedigen trafikutbildning som innehåller både teori och praktik.

Våra lärare erbjuder en effektiv trafikundervisning, anpassad efter dina behov. Vi utbildar förare av personbil (körkort B) samt kvalificerade utbildningar för yrkesförare.

Ex. på våra Utbildningar:

  • Personbil
  • Personbil med tungt släp
  • Lastbil C
  • Lastbil med släp CE
  • Handledarutbildning

Läs gärna mer om oss på vår Hemsida!

Gammelbygatan 22, 742 21 Östhammar
Tel: 0173-46150
Mail: Osthammar@connys.nu

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information